Schuifhordeuren

Schuifhordeuren

Enkele schuifhordeur

Dit stabiel uitgevoerde product is ook een exclusieve kwaliteit binnen onze insectenwerende systemen. Het is mogelijk gebleken om dit stabiele systeem ook compact te houden. Er zijn enkele en dubbele uitvoeringen van dit product.

Kortom voor kleine schuifpuien maar ook voor zeer grote schuifpuien. Er kunnen wel 4-delige schuifhordeuren op maat gemaakt worden. De oplossing voor elk systeem.

Dubbele schuifhordeur

Alle frames worden keurig in de hoeken in verstek gemaakt en inwendig (zie ook onze inzet- voorzethorren en hordeuren) voorzien van goede aluminium hoekverbindingen, die vrijwel onzichtbaar geperst worden. Ook de tussendorpel is, net zoals bij de hordeur, voorzien van een inwendige verbinding en het gaas bestaat ook uit twee delen. Dit zorgt ervoor dat het systeem stabieler is en bij het eventueel defect gaan van het gaas er maar één deel vervangen dient te worden.

Bij de schuifhordeur is echter geen stootplaat mogelijk, hetgeen voor een schuifpui ook niet voor verfraaiing zorgt. De geleiderrails voor een enkele schuifhor bestaat uit een onder- en bovenrail met verdekte eindstoppen. Bij een dubbele schuifhor zit het frame rondom tussen de geleiders. Alle frames zijn inwendig voorzien van een goede borstelinlage voor een optimale insecten dichte afsluiting.

Geef een reactie